website Verder naar inhoud

zoek producten

Groen zonder groene vingers.

Groen zonder groene vingers.

  • Door Mirella Saffrie

Geen groene vingers? Ontdek de voordelen van kunstplanten!

 Hey carrière tijgers! We kennen het allemaal wel: je hebt een drukke baan, een vol sociaal leven en talloze andere verantwoordelijkheden. In al die hectiek schiet het verzorgen van planten er soms bij in. Maar geen zorgen, want we hebben de perfecte oplossing voor jou: kunstplanten! Bij Plantable vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige kunstplanten die niet alleen zorgen voor een groene touch in je interieur, maar ook nog eens heel wat voordelen met zich meebrengen. Lees snel verder en ontdek waarom kunstplanten dé uitkomst zijn voor mensen zonder groene vingers.

 1. Geen gedoe met water geven

 Laten we eerlijk zijn, het is soms best lastig om de juiste hoeveelheid water te geven aan je kamerplanten. Te veel water kan leiden tot wortelrot en te weinig water kan ervoor zorgen dat je planten verwelken. Met kunstplanten hoef jij je nooit meer zorgen te maken over dit dilemma. Ze hebben geen water nodig! Je kunt ze gewoon neerzetten en genieten van hun mooie verschijning zonder dat je ze moet verzorgen.

 2. Altijd groene planten, ongeacht het seizoen

 Het nadeel van echte planten is dat ze kunnen verwelken en doodgaan, vooral als je geen tijd hebt om ze goed te verzorgen of als je vaak op reis bent. Kunstplanten daarentegen behouden altijd hun frisse uiterlijk, ongeacht het seizoen. Of het nu hartje zomer is of midden in de winter, jouw kunstplanten zullen er altijd groen en levendig uitzien.

 3. Geen allergische reacties

 Veel mensen hebben last van allergieën voor pollen of planten. Deze allergische reacties kunnen variëren van niezen en een verstopte neus tot huiduitslag en ademhalingsproblemen. Met kunstplanten hoef je je geen zorgen te maken over deze vervelende symptomen. Omdat ze geen echte bloemen of bladeren hebben, zijn kunstplanten hypoallergeen en een veilige keuze voor mensen met allergieën.

 4. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

 Naast dat kunstplanten weinig onderhoud vereisen, zijn ze ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Ze hebben geen pesticiden nodig, gebruiken geen kostbaar water en dragen niet bij aan ontbossing zoals bijvoorbeeld de houtkap voor houten meubels wel doet. Door te kiezen voor kunstplanten draag jij dus je steentje bij aan een beter milieu!

 5. Oneindige mogelijkheden

 Met kunstplanten heb je eindeloze mogelijkheden om je interieur naar wens aan te passen. Of je nu op zoek bent naar een grote kamerplant voor in de hoek van je woonkamer, een kleine cactus als eyecatcher op je bureau of een hangende plant voor in de badkamer - bij Plantable.nl vind je het allemaal! Je kunt spelen met verschillende soorten planten, kleuren en potmaten om zo de perfecte sfeer in huis te creëren.

 Dus, carrière tijger, waar wacht je nog op? Geen groene vingers hebben is geen excuus meer om geen groen in huis te halen. Kies voor de voordelen van kunstplanten en geef jouw interieur een instant boost zonder al het gedoe van het verzorgen van echte planten. Ga naar Plantable.nl en ontdek het uitgebreide assortiment aan prachtige kunstplanten die perfect passen bij jouw drukke levensstijl. Laat je interieur stralen met deze onderhoudsvrije groene pareltjes!