website Verder naar inhoud

zoek producten

Keurmerk

Webwinkels zijn tegenwoordig overal te vinden en het is vaak lastig om te beoordelen of ze betrouwbaar zijn. Dit geldt vooral voor oudere mensen. Gelukkig kun je bij Wafwaf.nl met een gerust hart winkelen, omdat we een keurmerk hebben die aantoond dat we een betrouwbare webshop zijn die zorg draagt voor onze klanten. We zijn trots dat we dit keurmerk mogen dragen.

Webwinkelkeur controleert of webshops die bij hen zijn aangesloten zich houden aan de wetgeving en duidelijk belangrijke informatie op hun website vermelden. Als klant kun je deze webshops beoordelen, zodat Webwinkelkeur een idee krijgt van hoe ze in de praktijk presteren. Op deze manier worden de webwinkels zowel door jou als door Webwinkelkeur beoordeeld.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@wafwaf.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.